STALLTILLBEHÖR

Vattensystem                                                                                              

Vattenkoppar finns för olika teknik.
Trycksatta, flottör med eller tryck,tryckventilmodell pendel eller tunga. Vid behov av uppvärmning kan man välja elvärmda koppar, cirkulerande vattensystem eller lägga en elslinga runt slangen som leder vattnet. Viktigt är att sätta sig in i stallets klimat under vintertid då annars allt kan frysa sönder.

 

Fodersystem

Foderkrubba finns i olika mått och modell. Viktigt att anpassa mot hästens foderstatus så den inte blir för liten. Välj form efter önskad placering, ett antal modeller kan man få med s.k kastskydd.

Stängsel

Stängsel är en investering för framtiden, köp material som klarar flera års användning. Ofta ser man stängsel som inte fungerar, trådar är invuxna bland träd och buskar vilket ger dålig effekt på elstängslet.
Permanenta hagar i närhet av eluttag skall vara av 200 Volt-modell. Viktigt att kolla hur lång stängslingen är och antal trådar. Då får man ett aggregat som passar för staketet.

Sommarhagar och tillfälliga hagar som inte har fast el i närheten skall vara 12 Volt-modell. Samma gäller här att kontrollera längden och antal trådar för att få rätt styrka på aggregatet.

Vi hjälper er att beräkna samt samla det kompletta behovet av material som tråd, isolatorer, fjädergrindar, aggregat, åskavledare, solcellspanel m.m.

Vänd er till experten!

 

 

BACKupMAN PM |Graneforsvägen 247-2, 37491 ASARUM, SWEDEN | Tel: 0454-87380, Mobil: 0763-291885 | info@backupman.se>

Copyright @ 2014. All Rights Reserved.